Contactgegevens studio:

(alleen tijdens live-uitzendingen)

Tel: 0499-785183

Email: info@eenfm.nl

Adres: Bedrijvenweg 1, 5688 XH Oirschot

 

Redactie:

Email: info@eenfm.nl ('tav. redactie' in onderwerp vermelden)

Interesse om ons team te komen versterken?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

Radio DJ:
Als radio dj ben je verantwoordelijk voor het maken van je eigen radio show op ons radio kanaal. Vanuit onze studio in Oirschot maak je op wekelijkse basis een programma met muziek en (lokale) actualiteiten. Geen ervaring? Geen probleem! Je wordt begeleid door ervaren dj's van Een FM. Eventueel duo/trio presentatie is in overleg ook mogelijk.

Medewerk(st)er Een TV:

Voor ons tv kanaal zijn we op zoek naar mensen die in de studio of op locatie willen gaan filmen. Dit materiaal dient uiteindelijk nabewerkt te worden voordat het op tv komt. Ook onze kabelkrant dient ververst te worden. Dit zijn berichten uit de regio of aankondigingen voor evenementen. Deze aanpassingen kunnen vanaf thuis gedaan worden, maar vragen wel een paar uur tijd in de week. Ervaring is een pré, maar niet vereist.

Bestuurslid:

Het bestuur is de basis van onze lokale omroep! Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen en maken dan ook alle belangrijke beslissingen. Dit doen ze tijdens de maandelijkse vergadering. Hierin worden niet alleen inhoudelijke zaken besproken, maar ook de financiën worden op orde gebracht en de toekomst voor de omroep word hier uitgestippeld.

Interesse in een van deze functies? Of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op via e-mail; info@eenfm.nl

Iedereen is welkom!